Helyi közélet

2013.10.31. 15:09

Készenlétben a lovas járőrök Encs térségében is

Encs - A Készenléti Rendőrség lovas járőrei az elkövetkezendő hetekben az Encsi Rendőrkapitányság illetékességi területén is szolgálati feladatokat látnak el.

Encs - A Készenléti Rendőrség lovas járőrei az elkövetkezendő hetekben az Encsi Rendőrkapitányság illetékességi területén is szolgálati feladatokat látnak el.A megerősítő lovas rendőrök fő célja a külterületi ingatlanok, mezőgazdasági termőterületeken előforduló tulajdon elleni szabálysértések, bűncselekmények elkövetésének megelőzése, az elkövetők tetten érése.

A lovas szolgálatot ellátó rendőrök a gépkocsival nehezen megközelíthető helyeken lévő hétvégi házakat, gyümölcsösöket járják be, ezzel is tovább növelve a vagyon- és közbiztonságot.

A Készenléti Rendőrség lovas járőrei elsősorban a következő településeken látnak el szolgálatot: Encs, Fügöd, Kázsmárk, Aszaló, Szikszó, Alsóvadász, Gagyvendégi, Gagybátor, Gadna, Vilmány és Vizsoly.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában