Helyi közélet

2013.10.24. 09:24

Elfogott és előállított verekedők Olaszliszkán - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. október 23-án történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. október 23-án történt rendőrségi eseményeiből.Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság négy olaszliszkai lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint 2013. október 23-án 17 óra körüli időben, a Kossuth Lajos utcán egy szórakozóhely előtt a 18 éves L. János és három fiatalkorú fiú előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazta egymást. A bejelentést követően a helyszínre kiérkező járőrök elfogták, majd előállították a verekedőket a rendőrkapitányságra.A megye rendőri szervei 2013. október 23-án hat főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A tiszaújvárosi járőrök két férfivel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az Edelényi Rendőrkapitányság egy garázda férfi, míg az encsi rendőrök három, lopáson tetten ért személy ügyében rendeltek el kényszerintézkedést. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. október 23-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzésen 2013. október 23-án egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában