Helyi közélet

2013.09.19. 11:16

Vitatkozott, majd késelt az idős férfi

Miskolc - Agresszívre itta magát az idős férfi, majd elővette rugós kését.

Miskolc - Agresszívre itta magát az idős férfi, majd elővette rugós kését.Vádat emelt a megyei főügyészég életveszélyt okozót testi sértés bűntette miatt a közelmúltban egy 64 éves férfivel szemben, tájékoztatta lapunkat dr. Martossy György, a főügyészség szóvivője.

A vádirat szerint a férfi ez év januárjában lakóhelye, egy zempléni falu kocsmájában italozott. Többekkel szóváltásba keveredett, mert ittassága folytán agresszívvé vált. Sokan rászóltak, hogy ne kössön bele másokba. A kocsma előtt ismét vitatkozni kezdett egy 50 év körüli férfivel, akit a nála lévő rúgós késsel egyszer hasba szúrt, majd dulakodni kezdett vele. Végül a helyszínen tartózkodók zavarták haza a vádlottat.

A mentők életveszélyes hasi szúrt sérülésekkel szállították kórházba a sértettet. A vádlott beismerte a cselekmény elkövetését. A vádirati tényállást alátámasztják a tanúk vallomásai, az orvosi iratok és a szakértői vélemény. Az elkövetés eszközét a vádlottól lefoglalták.

A büntetlen előéletű férfi szabadlábon várja a tárgyalás kitűzését, bűnössége kimondása esetén a bíróság 2-8 évig terjedő börtönbüntetést szabhat ki vele szemben, tette hozzá a szóvivő.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában