Helyi közélet

2013.09.12. 18:20

Új sportpályával bővült Ózd

Ózd - Az ózdi stadionban a nagyközönség számára is átadták azt az Extrém Sportpályát, amelyet egy Európai Uniós pályázat részeként valósíthattak meg.

Ózd - Az ózdi stadionban a nagyközönség számára is átadták azt az Extrém Sportpályát, amelyet egy Európai Uniós pályázat részeként valósíthattak meg.A dühöngő a tízen – és a huszonéves korosztály számára komoly igény volt az elmúlt években, amely mostantól mindenkinek elérhető. A BMX-es és a gördeszkás szakág képviselői ugyanis a stadion nyitvatartási ideje alatt szabadon használhatják a pályát. A hivatalos átadóünnepség előtt egy kéthetes Extrém Sporttábort is tartottak, ahol negyvenen már elsajátíthatták a sportágak alapjait, a tudásukat pedig az Extrém Sportnapon be is mutathatták.

Helyben tartani

A pályával kapcsolatban Riz Gábor, országgyűlési képviselő kiemelte: a város számára nagyon fontos, hogy a jövő nemzedékének számító korosztályt helyben tartsák. Ehhez viszont ilyen és ehhez hasonló építkezésekre van szükség. Rendkívül fontos, hogy az általános és a középiskolás réteg a városban megtalálja a szabadidő hasznos eltöltésének a módját. Az Extrém Sportpálya erre remek lehetőséget kínál, amit az elmúlt napok is bizonyítottak.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában