Helyi közélet

2013.09.02. 18:25

Szakértői telefon - Ha nem megy simán a kezdet...

Borsod-Abaúj-Zemplén - A szeptember a tanévkezdés ideje. Ha nem is az első napokban, de az első hetekben sok kisgyermekről derül ki: nehézséget jelent az új környezet, az újfajta elvárások. Sokszor még azok a gyermekek is furcsa, akár testi tüneteket is produkálnak, s nehéz őket rávenni reggelente az indulásra, akik korábban kifejezetten várták, hogy óvodába, iskolába járhassanak.

Borsod-Abaúj-Zemplén - A szeptember a tanévkezdés ideje. Ha nem is az első napokban, de az első hetekben sok kisgyermekről derül ki: nehézséget jelent az új környezet, az újfajta elvárások. Sokszor még azok a gyermekek is furcsa, akár testi tüneteket is produkálnak, s nehéz őket rávenni reggelente az indulásra, akik korábban kifejezetten várták, hogy óvodába, iskolába járhassanak.Mi okozhatja a változást? Milyen panaszok esetén mit lehet tenni, mikor forduljunk szakemberhez? Olvasóink személyesen tehetik fel kérdéseiket Szemán Editnek, a B.-A.-Z. Megyei Kórház klinikai gyermekpszichológusának pénteken délelőtt 10 és 11 óra között a 46/501-261-es számon. Kérdéseiket ez időpont előtt a [email protected] címre e-mailben is elküldhetik. A tárgymezőben tüntessék fel: „Évkezdet”!

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában