Helyi közélet

2013.09.27. 16:56

Szakértői telefon - A mellplasztika az újabb téma

Miskolc - „Két gyerkőc után megcsináltattam a cicimet, gyönyörű lett. Ám becsúszott Hármaska. Mit lehet tudnia a plasztika utáni szopiról?” „Öt hete volt mellnagyobbító műtétem felvarrással. Az egyik azóta is nagyobb. A doki azt mondta, ez így normális. Így maradhat?” „Nekem kedden lesz a nagy nap. Nem tudok valami gyógyszerrel előre felkészülni?”

Miskolc - „Két gyerkőc után megcsináltattam a cicimet, gyönyörű lett. Ám becsúszott Hármaska. Mit lehet tudnia a plasztika utáni szopiról?” „Öt hete volt mellnagyobbító műtétem felvarrással. Az egyik azóta is nagyobb. A doki azt mondta, ez így normális. Így maradhat?” „Nekem kedden lesz a nagy nap. Nem tudok valami gyógyszerrel előre felkészülni?”A kérdéseket a mellplasztikai műtét előtt, illetve után álló nők egyik internetes fórumáról vettük, ahol egymástól várják a válaszokat a nők.

Mi dr. Bári Imre plasztikai sebészt kértük, fogadja olvasóink hívásait október 1-jén délelőtt 10 és 11 óra között. Telefon: 46/501-261. Előtte e-mailben is küldhetnek kérdéseket a [email protected] címre. A tárgymezőbe írják be: „Mellplasztika”!

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában