Helyi közélet

2013.09.25. 08:10

"Sajnos, nem én vagyok a nyertes!"

Miskolc - Nem ön nyerte meg az ötöslottó főnyereményét? Ezt kérdeztük a járókelőktől.

Miskolc - Nem ön nyerte meg az ötöslottó főnyereményét? Ezt kérdeztük a járókelőktől.Bizonyára mindenki álmodozott már arról, hogy mi történne, ha megnyerné a lottó főnyereményét. Az elmúlt héten valakinek minden bizonnyal valóra válnak a vágyai, hisz gazdára talált a rekord közeli summa. Ráadásul a nyertes szelvényt Kelet-Magyarországon adták föl, amely 3,1 milliárd forintot ér. Olvasóink csak nevettek, amikor azt kérdeztük tőlük, véletlenül nem nekik kedvezett-e a szerencse?

Györék Bertalannéval a Búza tér környékén találkoztunk. Bár nagyon sietett, de azért elárulta, nem ő a nyertes. Megtudtuk, a férje megrögzött lottójátékos, játszik az 5-ös, a 6-os és a Skandináv lottón is. Eddig nem volt Fortuna asszony kegyeltje, mert csak két vagy három számot talált el. De ha mégis nyernének, annak lenne ezer helye, fogalmazott az asszony, majd hozzátette: szétosztogatnám.

Már negyven éve

Kovács Jánosné is nevetve csóválja a fejét:

– Sajnos, nem én vagyok a szerencsés! Pedig lottózunk a férjemmel, idestova 40 éve, de csak kisebb összegeket nyertünk eddig. Minden héten két számsort játszunk meg a férjemmel, de ő még vesz pluszba 6-os lottót és még egy 5-öst. Épp tegnap mondtam a férjemnek, hogy nem is kellene nekem az a 3 milliárd, mert az már olyan sok pénz, hogy azzal már nem tudnék mit kezdeni. A fiam pedig hívott telefonon, amikor meghallotta, hogy kelet-magyarországi a nyertes. Reménykedett benne, hogy mi vagyunk azok. De ha mégis nyernénk, akkor azt a gyerekeknek adnám. Én már nem vágyakozom semmi különös dologra: se szép ruhákra, se autóra. De a férjemmel azért elmennénk egy jó fürdőhelyre.

Aki megérdemli

Állandó számokkal játszott Tóth Edina, de két hónapja abbahagyta a szerencsejátékot. Mint mondta, azért, mert olyan helyre költözött, ahol nincs lottózó. Elárulta, amikor lottózott, állandó számokat tett meg, úgyhogy most fél is egy kicsit, hogy az egyik héten esetleg az ő kombinációját húzzák ki. Édesanyja viszont már 28 éve hűségesen ixel. Nyerni még soha nem nyertek, de ez nem ok az elkeseredésre. Edina jobban kedveli a sorsjegyeket, egyszer 10 ezer forintot is talált az egyiken. Ha pedig mégis beütne a lottófőnyeremény, először egy házat venne. Valószínűleg Miskolcon, valahol az egyik családi házas övezetben. Aztán adna jótékony célra is belőle, és minden olyan családtagnak, „aki megérdemli.”

ÉM-HE


Kapcsolódó cikkek:

Budapest, 2013. szeptember 22., vasárnap (MTI) - Kelet-Magyarországon adták fel a nyertes szelvényt az ötös lottón - közölte a Szerencsejáték Rt. sajtóosztálya vasárnap az MTI érdeklődésére.

Budapest, 2013. szeptember 21., szombat (MTI) - Egy telitalálatos szelvény van az ötös lottón, a nyertes több mint 3 milliárd forintot kap. Legutóbb márciusban volt öttalálatos.

Budapest, 2013. szeptember 21., szombat (MTI) – A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 38. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában