Helyi közélet

2013.09.10. 08:26

Mennyi jut a 46 milliárdból a Diósgyőri stadionra?

Miskolc - Az Észak-Magyarország információi szerint a múlt szerdai kormányülésen előzetesen nem szerepelt a napirendi pontok között egyetlen ,,stadionos" előterjesztés sem, de végül mégis tárgyaltak róla a kormánytagok.

Miskolc - Az Észak-Magyarország információi szerint a múlt szerdai kormányülésen előzetesen nem szerepelt a napirendi pontok között egyetlen ,,stadionos" előterjesztés sem, de végül mégis tárgyaltak róla a kormánytagok. Ahogy arról az Észak-Magyarország múlt csütörtökön beszámolt, egy általános koncepció keretében tárgyalták a szerdai kormányülésen, amelynek végén azt hagyták jóvá, hogy 46 milliárd forintot fordítanak a közeljövőben 27 stadion felújítására. A sportlétesítményekért felelős kormánybiztos, Vígh László azt a megbízást kapta a kormányülésen, hogy tegyen javaslatot arra vonatkozóan, hogy ebből az összegből melyik stadionra mennyi támogatást adjon az állam. Az Észak-Magyarország információi szerint ennek az anyagnak az előterjesztését nem kötötték határnaphoz.


Kapcsolódó cikkek:

Miskolc - Szinte biztos, hogy 7 millióval kevesebb önrészt szavazott meg a közgyűlés, mint kellett volna.

Miskolc - Hogy mennyi az önkormányzati önrész, abban különböztek az álláspontok.

Miskolc - Az önkormányzat már nem akar tulajdont szerezni a Kubikon, és a fejlesztésére sem kíván költeni. Részletek >>>

Miskolc - Rendkívüli közgyűlési ülést hívott össze csütörtökön öt órára dr. Kriza Ákos polgármester. A rendkívüli ülés történéseiről élőben tudósítottunk a Borsod Online-on. Részletek >>>

Miskolc - Ha tárgyalják csak sürgősségivel kerülhet a közgyűlés elé a Diósgyőri stadion ügye. Részletek >>>


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában