Helyi közélet

2013.09.24. 16:47

Közlekedésbiztonsági nap Alsózsolcán

Alsózsolca - Kerékpáros közlekedésbiztonsági napot tartottak az elmúlt hét végén Alsózsolcán, a helyi Összefogással Alsózsolcáért Egyesület és a Herman Ottó Általános Iskola közös szervezésében.

Alsózsolca - Kerékpáros közlekedésbiztonsági napot tartottak az elmúlt hét végén Alsózsolcán, a helyi Összefogással Alsózsolcáért Egyesület és a Herman Ottó Általános Iskola közös szervezésében. A program keretében a Rendőrség elméleti oktatást tartott a közlekedés alapvető szabályairól, melynek végén a nagyobbak tesztlap kitöltésével mérhették le tudásukat. Ezzel párhuzamosan, az iskola udvarán kerékpáros ügyességi pályán gyakorolhatták a gyerekek, a bringa biztos vezetését. Szilágyi László, az Egyesület elnöke kérdésünkre elmondta, hogy felelősséggel tartozunk azért, hogy gyermekeink megismerve a KRESZ szabályait, helyesen és szabályosan közlekedjenek, vigyázva ezzel magukra a közúti közlekedés során. Természetesen mindez kevés, ha mi felnőttek, autóvezetők, nem ügyelünk rájuk fokozott figyelemmel! Ezért nagyon örül annak, hogy sok szülő elkísérte gyermekét a rendezvényre. Ígérik, tavasszal megismétlik a sikeres rendezvényt.

A szervezők ezúton mondanak köszönetet Molnár Emil alezredesnek, a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti osztályvezetőjének és Béres Ferenc zászlósnak a mindenre kiterjedő segítségért és közreműködésért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában