Helyi közélet

2013.09.13. 09:33

Körözési akció Ózdon - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. szeptember 12-én történt rendőrségi eseményei.

Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. szeptember 12-én történt rendőrségi eseményei.Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőri szervei 2013. szeptember 12-én négy főt vettek szabálysértési őrizetbe. A miskolci egyenruhások egy-egy férfit rongálásért és rendzavarásért, míg a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság szintén két férfit tulajdon elleni szabálysértésért.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság két férfival és fiatalkorú társukkal szemben. A nyomozás adatai szerint a csütörtökön a délutáni órákban Ózdon a három farkaslyuki garázda előzetes szóváltást követően bántalmazott egy férfit és egy nőt. A rendőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a 22 éves H. Albertet, a 37 éves F. Zoltánt és egy 15 éves még fiatalkorú fiút.

Az Ózdi Rendőrkapitányság csütörtökön körözési akciót hajtott végre az illetékességi területén. Az átfogó ellenőrzés eredményeként a rendőrök elfogató parancs alapján két férfit állítottak elő a rendőrkapitányságra, sikeresen felkutattak egy eltűnt személyt, továbbá négy főnél tartózkodási hely megállapítását hajtották végre.

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt huszonnégy órában nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, anyagi káros ütközés két esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványt, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

A rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában