Helyi közélet

2013.09.20. 13:22

Jobbik: a polgármesternek tiltakozni kellene

Miskolc - „Kriza Ákos beismerte, nem foglalkozik azzal, mit művel a Nemzeti Eszközkezelő a tisztességes miskolciakkal akkor, amikor albérletet biztosít a fizetésre és együttélésre is képtelen fészekrakóknak" – jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Jakab Péter, a Jobbik önkormányzati képviselője.

Miskolc - „Kriza Ákos beismerte, nem foglalkozik azzal, mit művel a Nemzeti Eszközkezelő a tisztességes miskolciakkal akkor, amikor albérletet biztosít a fizetésre és együttélésre is képtelen fészekrakóknak" – jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Jakab Péter, a Jobbik önkormányzati képviselője. A politikus jelezte, az eszközkezelő a napokban átadta a kulcsot annak a diósgyőri fészekrakónak, akit a Jobbik segítségével egy évvel ezelőtt sikerült távozásra bírni, és aki 2006 óta nem fizette a számláit. Ebben a helyzetben szerinte a város polgármesterének „ország világ előtt" kellett volna tiltakoznia az Orbán-kormány merénylete ellen.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában