Helyi közélet

2013.09.29. 00:34

Hétfőn nyit a barcikai uszoda

Kazincbarcika – Reggel hat órától nyílt nap, délután öttől pedig családi programok várják az uszodába látogatókat.

Kazincbarcika – Reggel hat órától nyílt nap, délután öttől pedig családi programok várják az uszodába látogatókat.Kristálytiszta víz, igazi uszoda illat, új üzemeltetési koncepció és közönségbarát programok, szolgáltatások várják a Kazincbarcika-Berente Fedett Uszodába látogatókat.

A nyitónapon, szeptember 30-án üzemszerűen reggel hatkor nyit az uszoda és ezen a napon délután három óráig bárki szabadon felkeresheti a létesítményt, „csakúgy”, egy kis úszkálás céljából.

Háromtól fél ötig csak azért zárják be a kapukat, hogy átalakítsák az uszodát a 17 órakor kezdődő családi vizes kalandra. Ennek keretében ünnepélyesen is megnyit az uszoda színes vízi és családi programokkal kiegészítve.

Hétfőn nyit a barcikai uszoda

Lesz szinkronúszó és sárkányhajó bemutató, lehet majd búvárkodni, arcot festetni vagy éppen kézműveskedni. De a szervezők lufihajtogató bohóccal és apró meglepetéssel is szeretnének kedveskedni az uszodába látogató közönségnek. Több különleges program is lesz: a kismedencében 17.30-18.30 között babaúszáson lehet részt venni, ezt pedig vízi-fitnesz bemutató követi. A nagymedencébe a sportági bemutatók után – várhatóan 18.30-tól – a helyi Delfin Vízilabda Klub sportolói csobbannak, akik egy bemutató edzéssel veszik újra birtokba a barcikai uszodát.

A programokon való részvétel díjtalan, korra, nemre, lakhelyre való tekintet nélkül mindenkit nagy-nagy szeretettel várnak a szervezők hétfőn az uszodába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában