Helyi közélet

2013.09.04. 08:36

DVTK Stadion: Ma jönnek a milliárdok?

Miskolc - Az Észak-Magyarország értesülései szerint a Diósgyőri stadion építésével kapcsolatos állami szerepvállalás a mai napon kerül(het) a kormány elé.

Miskolc - Az Észak-Magyarország értesülései szerint a Diósgyőri stadion építésével kapcsolatos állami szerepvállalás a mai napon kerül(het) a kormány elé.Azt viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor kezdődik a munka. Az biztos, hogy a stadion használója, a DVTK csapata a következő tétmeccsét, a jövő héten szerdán, az MTK ellen még Diósgyőrben játssza (19.30-tól, és a sporttévé is közvetíti a találkozót) – tudtuk meg a diósgyőri klub menedzsmentjétől, de arra nem tudtak választ adni, hogy a Honvéd elleni, szeptember 21-re kiírt hazai bajnokiját hol rendezi meg a piros-fehér együttes.


Kapcsolódó cikkek:

Miskolc - Szinte biztos, hogy 7 millióval kevesebb önrészt szavazott meg a közgyűlés, mint kellett volna.

Miskolc - Hogy mennyi az önkormányzati önrész, abban különböztek az álláspontok.

Miskolc - Az önkormányzat már nem akar tulajdont szerezni a Kubikon, és a fejlesztésére sem kíván költeni. Részletek >>>

Miskolc - Rendkívüli közgyűlési ülést hívott össze csütörtökön öt órára dr. Kriza Ákos polgármester. A rendkívüli ülés történéseiről élőben tudósítottunk a Borsod Online-on. Részletek >>>

Miskolc - Ha tárgyalják csak sürgősségivel kerülhet a közgyűlés elé a Diósgyőri stadion ügye. Részletek >>>


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában