Helyi közélet

2013.09.11. 09:27

Crazy FM interjú: Raka Jr

Miskolc - Raka Jr volt a Crazy Fm és Szabi beszélgető partnere. A fiatal dj aki olykor több ezer embernek is zenél most picit magáról mesél.

Miskolc - Raka Jr volt a Crazy Fm és Szabi beszélgető partnere. A fiatal dj aki olykor több ezer embernek is zenél most picit magáról mesél.Szabi: Mikor és hogyan kerültél közel a lemezlovas szakmához, melyik volt az első fellépésed közönség előtt?

Raka Jr: Gyerekkorom óta érdekeltek a suli discok, 10 éves koromban a bátyám Miskolc egyik legfelkapottabb klubjában dolgozott, egyszer elvitt ide, és még nappali fényben is olyan vonzása volt a klubnak, hogy ekkor döntöttem el, hogy discozni fogok! Elkezdtem zenéket gyűjteni abban az időben már cd-n. Első rezidenciám 2007ben a Miskolci Sinus Cafe volt, azóta szinte Miskolc összes klubjában játszottam.

Szabi: Aktív szereplője vagy a miskolci party életnek, hiszen rezidens szerepet látsz el az egyetemi clubbokban. Milyen érzés ott játszani, és mi az, ami inspirál hétről hétre, hogy olyan lelkesen állj be a lemezjátszók mögé?

Raka Jr: Nagyon jó itt játszani és hétről - hétre ezerfős bulikat csinálni! Jelenleg a Millerben játszom legtöbbször, ez azért érdekes, mert ez Miskolc egyetlen RNB klubja! Mindig is szerettem az rnb-t, mert sokkal közelebb áll az emberekhez, mint a megszokott mindenhol hallható House zene…pont ezért állok be olyan lelkesen, mert végre nem azt fogják hallani, nem azt a tucat zenét játszom nekik, mint máshol!

Szabi: Fiatal feltörekvő Dj-ként lehetőséged volt a régió legnagyobb, és patinás clubjának a Highlandernek a rezidens szerepét is betölteni. Milyen volt ott zenélni és gyakran több ezer embert szórakoztatni?

Raka Jr: A Highlanderes "korszak" nagyon jó másfél év volt, mivel a Highlander a régió legnagyobb és szerintem egyetlen igazi discoja. Egy évig rendszeresen játszottam havi kétszer, aztán már csak havi egy alkalommal, ugyanis külsős rendezvények miatt sajnos visszaesett a létszám! Azt az érzést, hogy ott játszhattam, más hely nem adhat meg… imádtam.

Szabi: Milyen terveid vannak a jövőre nézve?

Raka Jr: Jelenleg több klubban is játszom a " Roki"mellett, az egyik a Szlovákiai Diamond People klub, ahol szeptemberben két alkalommal, majd novemberben is találkozhat velem a közönség. Tervem és célom, hogy minél több hasonló klubba eljussak és minél több fiatal megismerje a zenei stílusomat.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Raka Jr: Köszönöm Szabi

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában