Helyi közélet

2013.09.03. 15:20

Baleset érte a színház születésnapi előadásán

Miskolc - Fájdalmas hét elején van túl Molnár Gusztáv, a Miskolci Nemzeti Színház színésze, akit vasárnap, a színház egyik szülinapi előadásán ért kisebb baleset.

Miskolc - Fájdalmas hét elején van túl Molnár Gusztáv, a Miskolci Nemzeti Színház színésze, akit vasárnap, a színház egyik szülinapi előadásán ért kisebb baleset.Szerepe szerint többször el kellett esnie, az utolsónál olyan rosszul sikerült, hogy a térdkalácsa kirándult. Az előadást nem tudta folytatni, ezt azonnal jelezte is, majd a mentők kórházba szállították.

„Fenékig begipszeltek, azt mondták, ennek három hétig kell fent lenni, de nekem ez nem fér bele az időmbe, hétfőn már szeretném levetetni. Hét elején borzasztó napjaim voltak, nagyon fájt a lábam, ma már jobb” – mesélte lapunknak kedden a színész, aki csütörtökön már próbálni is szeretne. Hozzátette: a színházban arra kérték, hogy pihenjen, várja ki a gyógyulási időt, rugalmasak és megértőek vele a kollégái.

Zavartalanul dolgozik

„Hétfőn azonban mindenképp levetetem a gipszet. Három hét múlva van előadásom, a Négyszögletű kerek erdőben című darabban játszom. Így zavartalanul tudok majd dolgozni, most – sajnos – egy-két budapesti munkámat le kellett mondanom.

ÉM-NSZR



Kisebb baleset árnyékolta be a Miskolci Nemzeti Színház születésnapját. Molnár Gusztáv színészt a mentők vitték el a délelőtti Nagy Zanza előadásról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában