Helyi közélet

2013.08.30. 10:27

Videó: Ilyen lesz a szikszói versenypálya

Tervek szerint 2014-ben adja át az ismert energiaitalt gyártó cég a Szikszó mellett elterülő versenypályát. Most egy videót készítettek, amiben minden fontos tudnivaló benne van.

Tervek szerint 2014-ben adja át az ismert energiaitalt gyártó cég a Szikszó mellett elterülő versenypályát. Most egy videót készítettek, amiben minden fontos tudnivaló benne van. A versenypályából további négy kisebbet lehet majd leválasztani, a nagy kör hossza 3570 méter és megfelel majd az FIA előírásainak. Egy komplett szórakoztatópark lesz, hiszen szálloda, gokart és wellness is várja majd a vendégeket. Szinte már látjuk magunk előtt, amikor a Ferrari kamionjai nem térnek le az M3-asról Mogyoródnál, hanem továbbhajtanak Szikszóig és akár a Forma 1 sztárjaival is összefuthatunk az utcán. És persze Hamilton is megkóstolhatja a végre a híres szikszói fagylaltot vagy ehet egy jót az ország legjobb hamburgerét készítő encsi étteremben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában