Helyi közélet

2013.08.06. 16:06

Új sajtófőnök: Liebmann Katalin

Miskolc - Új kommunikációs munkatársa van a hét elejétől a miskolci önkormányzatnak: a korábbi országgyűlési képviselő, ismert tévés Liebmann Katalin szerződött Miskolcra.

Miskolc - Új kommunikációs munkatársa van a hét elejétől a miskolci önkormányzatnak: a korábbi országgyűlési képviselő, ismert tévés Liebmann Katalin szerződött Miskolcra.– Sajtófőnöknek hívott dr. Kriza Ákos polgármester, a sajtó- és kommunikációs feladatok koordinálását végzem majd – mondta lapunknak. Mint megtudtuk, a miskolci önkormányzat és a holding szóvivői maradnak, viszont az új sajtófőnök irányítja majd munkájukat.

– Személyesen keresett fel a polgármester és kért fel erre a feladatra – hangsúlyozta Liebmann Katalin, aki elmondta, a főpolgármesteri hivatali állását cserélte fel a miskolcira, amelyet kihívásnak érez. Mint megtudtuk, családi okokból nem költözik Miskolcra, de a hét nagy részét a városban tölti majd.

ÉM-HM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában