Helyi közélet

2013.08.07. 11:14

Öngyilkos akart lenni a tini Vilmányban

Vilmány - Egy árnyékszékben összegyűlt fekáliából mentettek ki egy lányt a rendőrök vasárnap.

Vilmány - Egy árnyékszékben összegyűlt fekáliából mentettek ki egy lányt a rendőrök vasárnap. „Egy pottyantós budiban akart öngyilkosságot elkövetni egy lány”, hívta fel szerkesztőségünket egyik olvasónk, aki úgy tudta, hogy Dzsenifer a rendőrök elől ugrott be a fekáliába.

Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitány sajtóreferense munkatársunk értesüléseinket megerősítve elmondta: a 13 éves lányt azért körözték, mert megszökött a gyermekvédelmi intézetből. Adatok merültek fel arra nézve, hogy a lány Vilmányban bujkál egy családi háznál, ahol az encsi rendőrök meg is találták.

A lány könyörgött a rendőröknek, hogy ne vigyék vissza a gyermekvédelmi intézetbe, de az egyenruhások nem engedhettek a kérésének. A lány látszólag belenyugodott sorsába, de azt kérte, hogy előtte had mehessen ki az illemhelyre. A rendőrök kikísértek; egy rendőrnő a szőnyeggel eltakart árnyékszék „ajtajában” várta, míg kollégája hátulról biztosította a helyiséget. Az ajtóban álló járőrnek pár perc múlva feltűnt, hogy nagy a csend odabenn, s amikor benézett, nem látta a lánykát, aki - mint kiderült - beugrott a fekáliával teli gödörbe, és a feje búbjáig elmerült.

A rendőrök kihúzták a gyereket, lecsutakolták, és mentőt hívtak hozzá, ám a lányka még ekkor is öngyilkos akart lenne, saját magát fojtogatta. Most kórházban van.

ÉM-SZP

Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van,

hívja mobilról is a

116-123

ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában