Helyi közélet

2013.08.14. 18:21

Közlemény - Jobbik: Kommunikációs trükkök százai jönnek Miskolcon?

Miskolc - Nemrégiben új sajtófőnököt nevezett ki Miskolc polgármestere, ami a folyamatos vezetőcserék ismeretében azt mutatja, hogy a városvezetésnek három év után sincs komoly elképzelése arról, mihez is szeretnének kezdeni, hangzott el a Jobbik szerdai sajtótájékoztatóján.

Miskolc - Nemrégiben új sajtófőnököt nevezett ki Miskolc polgármestere, ami a folyamatos vezetőcserék ismeretében azt mutatja, hogy a városvezetésnek három év után sincs komoly elképzelése arról, mihez is szeretnének kezdeni, hangzott el a Jobbik szerdai sajtótájékoztatóján.Az már csak hab a tortán, hogy Kriza Ákos szokásához híven ismét Budapestről importált szakembert Miskolcra hangsúlyozta Pakusza Zoltán, a miskolci Jobbik elnöke.

Az új munkatársra valószínűleg azért lehetett szüksége a Fidesz-KDNP szövetségnek - folytatta -, mert a városvezetés eddigi teljesítménye a nullához közelít, így kell valaki, aki a kudarcot sikersztoriként próbálja eladni. A miskolciak azonban az erőltetett sikerkommunikáció ellenére látják - tette hozzá -, hogy a hangzatos ígéretek közül sem az elszámoltatás nem valósult meg, a közbiztonság rosszabb mint valaha, és a munkahelyteremtést sem sikerült megoldani.

„A Jobbik azt javasolja, hogy a kommunikáció erősítése helyett a polgármester és csapata kezdjen végre

dolgozni: vezesse be az érpataki modellt, mellyel az adófizetők további terhelése nélkül helyreállítható a közbiztonság, hozza helyzetbe a helyi vállalkozásokat és tegye le a forrásteremtő városgazdálkodás alapjait. Ha Kriza Ákos erre képtelen, akkor adja át helyét egy radikális, lokálpatrióta városvezetésnek, amely valóban képes tenni Miskolcért”- fogalmazta meg véleményét Pakusza Zoltán.

- Pakusza Zoltán, Jobbik miskolci elnöke -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában