Helyi közélet

2013.08.28. 13:48

Közlemény - Jobbik: Életveszélyes a Petőfi Kollégium - újabb tragédiára vár a miskolci városvezetés?

Miskolc - Májusban egy miskolci bölcsődében omlott a homlokzat a gyerekekre, most pedig a Petőfi Kollégiumban hazardírozik a miskolci városvezetés – hangzott el a Jobbik szerdai sajtótájékoztatóján.

Miskolc - Májusban egy miskolci bölcsődében omlott a homlokzat a gyerekekre, most pedig a Petőfi Kollégiumban hazardírozik a miskolci városvezetés – hangzott el a Jobbik szerdai sajtótájékoztatóján.Jakab Péter önkormányzati képviselő elmondta, a kollégium homlokzatán lévő mozaikok bármelyik pillanatban leomolhatnak - mint ahogy arra már volt is példa -, ennek ellenére a város évek óta halogatja az életveszély elhárítását, pedig az soron kívül a feladata lenne.

„Legutóbb júliusban tett ígéretet arra a városháza, hogy az élet- és balesetveszélyes hibákat azonnal orvosolják. Úgy tűnik, újabb tragédia kell ahhoz, hogy a Fidesz lépjen” – jelentette ki Jakab, aki szerint a nem megfelelő homlokzat egyszerre veszélyezteti a diákokat, a dolgozókat illetve a járókelőket is. A politikus a nagyobb baj megelőzése érdekében azonnali intézkedésre szólította fel a városvezetést.

- Jakab Péter, Jobbik B.-A.-Z. megyei és miskolci alelnöke, Miskolc MJV önkormányzati képviselője -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában