Helyi közélet

2013.08.28. 18:30

Jobbik: a városvezetés azonnal intézkedjen

Miskolc - Életveszélyes a Petőfi Kollégium - állítja a Jobbik. „Újabb tragédiára vár a miskolci városvezetés?” – kérdezte szerdai sajtótájékoztatóján Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő.

Miskolc - Életveszélyes a Petőfi Kollégium - állítja a Jobbik. „Újabb tragédiára vár a miskolci városvezetés?” – kérdezte szerdai sajtótájékoztatóján Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő.„Májusban egy miskolci bölcsődében omlott a homlokzat a gyerekekre, most pedig a Petőfi Kollégiumban hazardírozik a miskolci városvezetés” – hangzott el. Jakab Péter elmondta, a kollégium homlokzatán lévő mozaikok bármelyik pillanatban leomolhatnak – mint ahogy arra már volt is példa –, ennek ellenére a város évek óta halogatja az életveszély elhárítását, pedig az soron kívül a feladata lenne.

„Legutóbb júliusban tett ígéretet arra a városháza, hogy az élet- és balesetveszélyes hibákat azonnal orvosolják. Úgy tűnik, újabb tragédia kell ahhoz, hogy a Fidesz lépjen” – jelentette ki Jakab Péter, aki szerint a nem megfelelő homlokzat egyszerre veszélyezteti a diákokat, a dolgozókat illetve a járókelőket is. A politikus a nagyobb baj megelőzése érdekében azonnali intézkedésre szólította fel a városvezetést.

Megkérdeztük az önkormányzatot, ahol elmondták, már felmérték a problémát, hamarosan kijavítják a homlokzatot. Az ügyről későbbre ígértek bővebb tájékoztatást.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában