Helyi közélet

2013.08.12. 17:21

Garázda család Tállyán

Szerencs, Tállya - Vádemelési javaslat az utcán verekedőkkel szemben.

Szerencs, Tállya - Vádemelési javaslat az utcán verekedőkkel szemben.Bejelentés érkezett a Szerencsi Rendőrkapitányság Tállyai Rendőrőrsére 2013. június 18-án 19 óra 25 perckor, miszerint a település belterületén többen összeverekedtek.

A helyszínre érkező rendőrjárőrök megállapították, hogy korábbi nézeteltéréseik miatt négyen szóváltásba keveredtek, majd kölcsönösen bántalmazták egymást. A verekedésben részt vett az elvált házaspár és közös gyermekük is.

A járőrök D. József 47 éves, D. Józsefné 45 éves, ifj. D. József 27 éves és K. Ilona 35 éves helyi lakosokat előállították és velük szemben garázdaság minősített esete miatt indított a rendőrség eljárást.

A Szerencsi Rendőrkapitányság a négy gyanúsítottal szemben garázdaság minősített esete miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában