Helyi közélet

2013.08.15. 17:51

Fidesz: rémhír csupán az ingyen jegy a selyemrétre

Miskolc - Rémhírterjesztésnek nevezte a Fidesz, amit a Jobbik politikusa állított a napokban, miszerint – információik vannak arról – Miskolcon és környékén származás szerint osztogatnak ingyenes, illetve 470 forintos kedvezményes jegyet a selyemréti strandfürdőbe.

Miskolc - Rémhírterjesztésnek nevezte a Fidesz, amit a Jobbik politikusa állított a napokban, miszerint – információik vannak arról – Miskolcon és környékén származás szerint osztogatnak ingyenes, illetve 470 forintos kedvezményes jegyet a selyemréti strandfürdőbe.Dr. Kiss János, a Fidesz frakcióvezetője és Soós Attila, a városüzemeltetési bizottság elnöke csütörtöki sajtótájékoztatójukon hangsúlyozták: valóban előfordult olyan eset, hogy a fürdőt valakik nem rendeltetésszerűen használták, garázdaság miatt egy embert el is ítéltek. A város intézkedett – folytatták –, megerősítették a biztonsági szolgálatot és hétvégén rendőrök is járőröznek a strandon.

Azt elismerték, hogy előfordultak problémás esetek a fürdőben, például egy család ruhában szeretett volna fürdőzni, vagy a csúszdát nem megfelelően használták, de a város mindent megtesz azért, hogy ezeket kiszűrjék. Soós Attila szerint, ha ezek a kirívó esetek újra előfordulnak, míg más strandokon nem történik ilyen, miközben az ellenzék ilyen jólértesült, el kell gondolkodni azon, van-e mögötte szándékosság.

Strandoltak?

Lapunk kérdése: voltak már a selyemréti strandon. „Az építés alatt igen, de szabadságon voltam, így nyitás óta nem volt időm kimenni” – válaszolta dr. Kiss János. Soós Attila azonban már járt az új fürdőben, elmondása szerint nem találkozott kirívó esettel.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában