Helyi közélet

2013.08.17. 10:53

Elszállt a Suzuki Dusnokpusztánál

Dusnokpuszta - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt pénteken éjszaka Dusnokpusztánál.

Dusnokpuszta - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt pénteken éjszaka Dusnokpusztánál.A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint egy Suzuki SX4-es haladt feltehetően nagyobb sebességgel a kelleténél Edelény felől, Sajószentpéter irányába, amikor egy jobbos kanyarban lesodródott az út bal oldalára. A vezető próbált korrigálni, ami részben sikerült neki. Ugyanis az erős ellenkormányzás eredményeként, átsodródott az út jobb oldalára, de ott nem állt meg és az árokba csapódott. Közben letarolt egy kresz táblát is. Ezután az árokból az úttest közepére esett vissza, ahol a tetején landolt.

A helyszínre érkező Kazincbarcikai Tűzoltóság munkatársai szabadították ki, feszítő-vágó segítségével a beszorult, megsérült vezetőt. Úgy tudjuk, hogy súlyos sérülésekkel szállították kórházba a sofőrt a mentők. Az útszakaszt a baleseti helyszínelés és műszaki mentés idejére le kellett zárni, a rendőrség munkatársai kerülő útra terelték a gyér forgalmat.

Az anyagi kár jelentős, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában