Helyi közélet

2013.08.13. 10:38

Crazy FM interjú: Chris Lawyer

Miskolc - Hazánk egyik legsikeresebb lemezlovasa Chris Lawyer volt Szabi beszélgető partnere!

Miskolc - Hazánk egyik legsikeresebb lemezlovasa Chris Lawyer volt Szabi beszélgető partnere!

Szabi: Hogyan telt az elmúlt fél éved? Milyenek voltak a külföldi fellépéseid?

Chris Lawyer: Az elmúlt fél év nagyon gazdag volt fellépésekben. Jártam Brazíliában, Mexikóban, Máltán, Franciaországban, Ausztriában, Angliában, Görögországban és Szlovákiában is. A bulik mind telt házasak voltak, illetve több fesztiválon is zenéltem, többek között olyan nevekkel, mint Coyu, Avrosse, Sebastian Leger vagy Alvaro. A máltai bulit azóta is az utóbbi idők legsikeresebb bulijaként emlegetik.

Mexikóban a debütáló fellépésemen 6,000 embernek zenéltem és a fesztivál egyik legnagyobbat ütő zenéje a Right On Time volt, aminek a Louie Cut Remixét többek között Avrosse is játszotta. Egyébként egészen Amszterdamig Coyu-val utaztam a haza úton. Rendkívül pozitív fickó és imádja a zenét. Lenyűgözött, ahogyan mesélt a kiadójáról a Suara-ról.

Szabi: Idén jelölést kaptál a Viva Comet "legjobb új előadó" kategóriában,milyen volt a gála és a jelöltség?!

Chris Lawyer: A Comet jelölésre titkon vágytam. A "Right On Time", "Do The Lawyer (Mezara)" és a "Sirens Call" sikere indokolta is, viszont nem gondoltam, hogy sikerül bekerülni. Dance előadó 5 éve nem volt jelölve a díjra, így mindenképp mondhatom, hogy örültem neki. A gála viszont nem tetszett. Leginkább az előadók megjelenése volt, amit kifogásoltam. Nem értem, hogy indulhat el valaki fűnyírós ruhába egy olyan rendezvényre, aminek a nevében is szerepel a gála szó…

Szabi: Fakmetal & Eleven Events presents Chris Lawyer Birthday Party Cinema Hall! Nemrég volt a szülinapi bulid,milyen érzés volt játszani rajta?

Chris Lawyer: Az eddigi legnagyobb szabású Fakmetal buli volt. Az estére különleges dízsítést kapott a klub és rengeteg meglepetéssel gondoskodtunk a közönségünk számára. Többek között beszereztünk egy 3D-s LED falat is. Nem igazán szoktam ünnepelni a szülinapom, idén viszont jó ötletnek tűnt. Az ország egész tájáról utaztak a rajongóim, hogy velem együtt ünnepeljék a szülinapom és rengeteg ajándékot kaptam. A légkör izzott és átjárta a house zene iránti szeretet. Rekop György megjelenése után kicsúszott az irányítás a kezünk közül. Mindenhol folyt a vodka és minden női mell és fenék alá lett írva!

Szabi: Sok fellépésed van Bricklake Dáviddal és többször a stúdióban is meg vagytok együtt találhatóak.Mikor jön ki új közös vagy akár saját Chris Lawyer anyag?

Chris Lawyer: A "Sirens Call" elkészítése után számítottunk rá, hogy több közös felkérés érkezik majd a klubboktól és a megérzésünk be is igazolódott. Legutóbb Kazincbarcikán játszottunk együtt a Bikini Pool Fest-en. Óriási buli volt! Közös dalt, bár egyenlőre nem tervezünk, még biztosan fogunk írni és abban is biztos vagyok, hogy fogjuk remixelni is egymás zenéjét. Az idei évben nagyon kevés időm jutott stúdióra, viszont Szeptemberben tudatosan kevesebb fellépést vállaltam, így lesz időm megnöveszteni a produszőrt és új dalokat írni.

Szabi: Hogyan telik a nyarad,merre voltál és leszel megtalálható, játszol-e fesztiválokon?

Chris Lawyer: A nyáron rengeteg fellépésem lesz, aminek nagyon örülök!

Imádok találkozni a rajongóimmal és zenélni nekik. Ha az idő engedi mindig maradok velük a bulik után, de sajnos sokszor azonnal indulnom kell a következő helyszínre. Szeptember kicsit több szabad időt hagytam magamnak, úgy tervezem stúdióba vonulok és tervben van egy videoklipp is. Erről sajnos többet egyenlőre nem árulhatok el. A fesztiválok nagy része már lezajlott. The Dream Unlimited Festival Mexico City - Mexico és még a sok hazai ami elég nehéz lenne felsorolni....

Szabi: Köszönöm az interjút!

 Chris Lawyer: Én köszönöm Szabi!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában