Helyi közélet

2013.07.23. 14:43

Vadveszély Putnoknál

Ózd, Putnok - Rosszul döntött, amikor kidöntötte a közúti jelzőtáblákat az a 22 éves putnoki férfi, akit a rendőrök rövid idő alatt elfogtak.

Ózd, Putnok - Rosszul döntött, amikor kidöntötte a közúti jelzőtáblákat az a 22 éves putnoki férfi, akit a rendőrök rövid idő alatt elfogtak.Az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 22 éves R. Tamással szemben. A nyomozás adatai szerint a putnoki férfi 2013. július 19-én a késő esti órákban Putnok és Serényfalva közötti útszakaszon több jelzőtáblát is pusztakézzel kidöntött. Így „áldozatul” esett egy vadveszélyt jelző és több előzni tilos tábla is. A rendőrök másnap elfogták R. Tamást, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett, egyben mintegy megbánva tettét rossz döntésnek titulálta cselekedetét.

A gyanúsított az eljárás jelen szakaszában szabadlábon védekezhet.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában