Helyi közélet

2013.07.08. 11:39

Tábort zárt a Montázs

Szögliget - Vasárnap délután tartották a Montázs Drámapedagógiai és Közművelődési Egyesület által szervezett Találkozások című drámatábor záróünnepségét.

Szögliget - Vasárnap délután tartották a Montázs Drámapedagógiai és Közművelődési Egyesület által szervezett Találkozások című drámatábor záróünnepségét. A július 2-8. között megrendezett tematikus táborban borsodi kistelepülések 51 általános iskolás diákja vett részt, akik munkáját középiskolás önkéntesek és művészet-pedagógus szakmai vezetők segítették. A résztvevők csoportokban dolgozva a tábor helyszínéhez kötődő történeteket dolgoztak fel színházi eszközök alkalmazásával. A tanulók - a csoportvezetők koordinálása mellett - önállóan hozták létre a produkciókat, a történetek cselekményének összeállításától a díszletek elkészítéséig. Az elkészült jeleneteket a táborzáró ünnepség részeként vasárnap délután az odaérkező közönség előtt mutatták be a gyerekek.

A záróünnepségen azokból a videóüzenetekből is láthatott részleteket a közönség, amelyeket a tábor történéseiről, a hírekből kimaradt érdekességekről és személyes élményeikről készítettek a gyerekek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában