Helyi közélet

2013.07.12. 16:20

Közlemény - Felvilágosító akciót indít a miskolci Jobbik a földtörvényről

Miskolc - Az elkövetkezendő két hétben Miskolc belvárosában fogja a Jobbik tájékoztatni a miskolciakat arról, miért tekintik hazaárulásnak a Fidesz földtörvényét – hangzott el a párt pénteki sajtótájékoztatóján.

Miskolc - Az elkövetkezendő két hétben Miskolc belvárosában fogja a Jobbik tájékoztatni a miskolciakat arról, miért tekintik hazaárulásnak a Fidesz földtörvényét – hangzott el a párt pénteki sajtótájékoztatóján.Pakusza Zoltán önkormányzati képviselő elmondta, a Jobbik 2010-ben azt ígérte, hogy megalkuvást nem tűrően fog kiállni Miskolcért. Ezt tették akkor, amikor megakadályozták a Világsátor felépítését, és ezt teszik akkor is, amikor felhívják a lakosság figyelmét a Fidesz által elfogadott földtörvény visszásságaira. Példaként említette, hogy a kormánypárt szerint külföldiek nem vásárolhatnak magyar földet, de a Fidesz az osztrák vagy a holland gazdát nem tekinti külföldinek.

Mint mondta, a földtörvény nem mezőgazdasági kérdés, hanem a nemzet egyik legfontosabb sorskérdése, ezért tartják fontosnak felhívni az emberek figyelmét arra, hogyan árusítja ki a földdel együtt a magyar jövőt is a kormánypárt.

- Jakab Péter, Jobbik B.-A.-Z. megyei és miskolci alelnöke, Miskolc MJV önkormányzati képviselője -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában