Helyi közélet

2013.07.12. 12:07

Hátrahagyta személyi igazolványát a balek tolvaj

Tiszaújváros - Okirati bizonyítékkal szolgált magával szemben a helyszínre visszatérő szarka.

Tiszaújváros - Okirati bizonyítékkal szolgált magával szemben a helyszínre visszatérő szarka.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, mert az 2013. július 7-én 13 óra és 2013. július 9 -én 6 óra közötti időben a bejelentő zöldséges kertjében lévő szerszámos bódé tetejéről egy darab, 2x1 méternyi méretű alumínium lemezt lefeszített és eltulajdonított mintegy ezer forint értékben.

A sértett a feljelentéssel egyidőben a rendőröknek átadott több - B. Mihály 40 éves ároktői lakos nevére kiállított - okiratot is, amelyet az említett bódé mellett talált.

A bűnügyi technikusok a megjelölt területen helyszíni szemlét tartottak, majd az okirat tulajdonosának keresésére indultak, ami akkor még nem vezetett eredményre.

Az események másnapján, 2013. július 10-én a szóban forgó Tiszaújvárosi külterület közelében a rendőrök konyhakertekből történt lopás közben tetten értek két tolvajt, akik közül egyik a hátrahagyott okiratok tulajdonosa volt.

Az elfogott férfiakat a járőrök elállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol B. Mihály a terhére rótt korábbi bűncselekmény elkövetését is elismerte és társaként a vele együtt másnap tetten ért B. Géza 44 éves nagycsécsi lakost nevezte meg.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a két férfival szemben több rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában