Helyi közélet

2013.07.18. 11:39

Farkaslyuki foglalkozások a fiataloknak

Farkaslyuk - Az előttünk álló bő másfél évben több mint 96 millió forintot fordíthatnak a Farkaslyuki Általános Iskolában az egészségfejlesztő, szemléletformáló programok szervezésére, iskolai oktatáson kívüli foglalkozásokra.

Farkaslyuk - Az előttünk álló bő másfél évben több mint 96 millió forintot fordíthatnak a Farkaslyuki Általános Iskolában az egészségfejlesztő, szemléletformáló programok szervezésére, iskolai oktatáson kívüli foglalkozásokra. Az uniós forrásból megvalósuló projekt néhány eleme már el is kezdődött az Ózdhoz közeli településen. A helyi ifjúsági táborban az iskola tanulóinak sportfoglalkozásokat szerveztek, valamint közös kirándulásokon is részt vettek a halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek. Ezen a héten pedig a nyelvi oktatás került előtérbe, hiszen angol órákat tartottak a fiataloknak a nyári szünetben. Gábor Dezső projektmenedzser hozzátette: nagy jelentősége van Farkaslyukon ennek a pályázatnak, hiszen az iskolások szülei önerőből nem tudnák ezeket programokat anyagilag finanszírozni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában