Helyi közélet

2013.07.17. 18:01

Csaknem két tucat robot a hűtőben

Ózd - Őrizetben a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított ózdi férfi.

Ózd - Őrizetben a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított ózdi férfi.Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a közelmúltban ismeretlen tettessel szemben rendelt el nyomozást, mert az a rendelkezésre álló adatok szerint több hónapon keresztül főként fiatal felnőttek, valamint egy fiatalkorú személy számára is kábítószernek minősülő anyagot forgalmazott.

Az ügyben végzett széles körű adatgyűjtés eredményeként körvonalazódott, hogy a bűncselekmény elkövetésével B. Henrik 34 éves ózdi lakos gyanúsítható.

A férfi lakcímén 2013. július 15-én tartott házkutatás alkalmával a hűtőszekrény polcán mintegy kéttucat, robot (Transformers) fejet ábrázoló világossárga színű kábítószernek látszó tablettát találtak és foglaltak le a nyomozók.

Az ügyben a rendőrök több olyan személyt hallgattak ki, köztük egy fiatalkorú személyt is, akik a megalapozott gyanú szerint kábító hatású anyagot fogyasztottak. Az eljárás alá vontak a kábítószer fogyasztás tényét elismerték és B. Henriket jelölték meg, mint az általuk használt drog beszerzési forrását.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. Henriket 2013. július 15-én bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásának bírósági elrendelését. Vele szemben kínálással, átadással, forgalomba hozatallal, kereskedéssel elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában