Helyi közélet

2013.07.11. 13:20

Angolosan távozott a mezőcsáti besurranó

Mezőcsát - Az intézmény dolgozóinak pénztárcája, mobiltelefonja és igazolványa bánta a váratlan látogatást.

Mezőcsát - Az intézmény dolgozóinak pénztárcája, mobiltelefonja és igazolványa bánta a váratlan látogatást.A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt még 2012. október 10-én rendelt el nyomozást, mert ismeretlen tettes a délelőtti órákban a nyitott ajtón keresztül besurrant egy mezőcsáti közintézménybe. A tolvaj üres kézzel jött, de megrakodva távozott, mert magával vitte a dolgozók pénztárcáját a benne lévő értékekkel (igazolványok, készpénz, mobiltelefon) együtt. A tettes ezt követően a közeli élelmiszerüzlet személyzeti részébe bement, de nem vitt el semmit, mert ott tartózkodásában az eladók megzavarták.Az ügyben végrehajtott adatgyűjtés eredményeként mintegy két hónap elteltével a Mezőcsáti Rendőrőrs nyomozója azonosította a bűncselekmény elkövetőjét. A kazincbarcikai 31 éves K. László kihallgatása során részletes, beismerő vallomást tett.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrse a nyolc rendbeli, lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a közelmúltban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Tiszaújvárosi Járási Ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában