Helyi közélet

2013.06.21. 17:38

Vizirendészeti akció Putnokon

Ózd, Putnok - Elsősorban a megelőzést szolgálta az a vízirendészeti akció, amit az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrsének illetékességi területén tartottak 2013. június 19-én.

Ózd, Putnok - Elsősorban a megelőzést szolgálta az a vízirendészeti akció, amit az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrsének illetékességi területén tartottak 2013. június 19-én.Az összehangolt ellenőrzés a szabadvizekre, kiemelten a Sajó folyóra és a környező tavakra terjedt ki, a vízen- és vízben tartózkodás, illetve a horgászatra vonatkozó szabályok betartására irányult.

A polgárőrökkel, halőrökkel kiegészült rendőrjárőrök közel húsz kánikulai fürdőzőt figyelmeztettek a szabadvizek veszélyeire és a tilalmakra. Az ellenőrzés alá vontak első felszólításra eleget tettek a hatósági felhívásnak.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság elsődleges feladatának tekinti a megelőzést szolgáló ellenőrzéseket. Az idei nyáron a megye területén a szabadvizeknél további hatósági akciókra lehet számítani.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában