Helyi közélet

2013.06.14. 11:21

Vakációindító aszfaltrajzverseny az Északkal

Miskolc - Elég volt az iskolai táblakrétából? Ragadj hát aszfaltkrétát, és rajzold le lapunk, az Észak udvarára mi a titkos álmod a nyári szünetben!

Miskolc - Elég volt az iskolai táblakrétából? Ragadj hát aszfaltkrétát, és rajzold le lapunk, az Észak udvarára mi a titkos álmod a nyári szünetben!

A szombati vakációindító aszfaltrajzversenyünk az első, amelyet hagyományteremtő szándékkal hívtunk életre - fogalmazott Peitl Róbert, az Észak-Magyarország marketing vezetője, aki elárulta, hogy 0-99 éves korig minden érdeklődőt - testvéreket, baráti társaságokat, kis közösségeket, családokat, iskolai csapatokat - várnak június 15-én 10 órától az Észak-Magyarország parkolójába, a miskolci Zsolcai kapu 3. alá. A rajzverseny témája: "Mi a titkos nyári álmod?"

A család azon tagjai, akik netán elfáradtak a rajzolásban kreatív fajátékokat is kipróbálhatnak, így például gólyalábazhatnak is. Az Észak-Magyarország a legszebb, legötletesebb műveket díjazza. Kísérőprogramként ügyességi fajátékokkal várjuk a gyermekeket! A vakációindító aszfaltrajzverseny eredményhirdetés 13 órakor várható.

(Eső esetén a szerkesztőség I. emeletén rajzolnak a kicsik és nagyok lapra, zsírkrétával.)

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában