Helyi közélet

2013.06.23. 19:30

Problémakirakatban a probléma, a vasgyár

Miskolc - Mi legyen a vasgyárral, a volt Lenin Kohászati Művek területével? Erre a kérdésre keresi a választ a Komlóstetői Kerékpáros Egyesület, amely egy vasgyári rekultivációs projektre nyert pénzt.

Miskolc - Mi legyen a vasgyárral, a volt Lenin Kohászati Művek területével? Erre a kérdésre keresi a választ a Komlóstetői Kerékpáros Egyesület, amely egy vasgyári rekultivációs projektre nyert pénzt.Egri Balázs, az egyesület elnöke elmondta: a projekt egyik része a főutcán, két hete, kihelyezett vaktérkép, amelyre bárki ráírhatja elképzelését, ötletét, mi legyen a volt gyár területén. A másik programjuk az úgynevezett problémakirakat, amely pénteken indult. Az egyik főutcai kávézó kirakatában videót vetítenek a vasgyárról, bemutatják, hogy jelenleg mi működik a gyár területén. Az elnök elmondta: szeretnék, ha a miskolciak jobban megismernék, hogy mi van jelenleg a vasgyárban. A későbbiekben gyártúrát is szerveznek majd az érdeklődőknek.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában