Helyi közélet

2013.06.06. 10:55

Munkáspárt: nem ezt ígérték 2010-ben

Miskolc - „Felháborítónak tartjuk, hogy Miskolcon tovább folytatódik az egészségügy, ezen belül is a kórházak rendelőintézetek tönkretétele, lepusztítása” – kezdte sajtótájékoztatóját Fülöp Józsefné, a munkáspárt miskolci elnöke.

Miskolc - „Felháborítónak tartjuk, hogy Miskolcon tovább folytatódik az egészségügy, ezen belül is a kórházak rendelőintézetek tönkretétele, lepusztítása” – kezdte sajtótájékoztatóját Fülöp Józsefné, a munkáspárt miskolci elnöke.A Munkáspárt Miskolc városi pártszervezete már 2007-ben petíciót adott át Káli Sándor akkori polgármesternek, valamint élőláncot szerveztek a Diósgyőri Kórház megmentéséért – mondta.

„Az akkori MSZP-SZDSZ város vezetése nem vette figyelembe, pedig akkor több tüntetés is volt városunkban. Sajnos Káli Sándor, Szűcs Erika elkezdte a kórházak, rendelőintézetek tönkretételét, és a jelenlegi városvezetés (FIDESZ-KDNP) tovább folytatja. Több hónapot kell várni vizsgálatokra, de van olyan műtét, amire fél évet, vagy többet. Szégyen amit tettek a Diósgyőri Kórházzal, pedig nem ezt ígérték 2010-ben!” – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában