Helyi közélet

2013.06.20. 17:13

Közlemény - Operafesztivál: Hasznos információk a pénteki Traviata előadásra

Miskolc - A Bartók Plusz Operafesztivál június 21-én pénteken 21 órától a Tudomány és Technika Háza előtti téren mutatja be G. Verdi: Traviata című operáját. A Bartók Plusz Operafesztivál közleménye

Miskolc - A Bartók Plusz Operafesztivál június 21-én pénteken 21 órától a Tudomány és Technika Háza előtti téren mutatja be G. Verdi: Traviata című operáját. A Bartók Plusz Operafesztivál közleménye.Az opera előadás ingyenes, azonban korlátozott számú ülőhelyet, körülbelül 600 darabot tudunk biztosítani nézőinknek. A székek érkezési sorrendben foglalhatóak el. A nézők számára kijelölt álló- és ülőhelyeket, illetve a szereplők számára elzárt területet táblákkal, kordonokkal jelöljük. Kérjük kedves vendégeinket, a kordonokkal elzárt területet biztonsági okokból hagyják szabadon.

Tisztelettel kérjük közönségünket, elsősorban közösségi közlekedési eszközökkel, gyalogosan közelítsék meg a helyszínt, parkolásra a közelben csupán a könyvtár mellett van lehetőség szintén korlátozott számban.

A nagy érdeklődésre és a szabadtéri helyszínre tekintettel figyelmükbe ajánljuk, hogy hozzanak magukkal folyadékot, szúnyogriasztót, esetleg plédet.

Orvosi ügyeletet biztosítunk.

Nyilvános illemhely a sportcsarnok előtt található.

Az autósok figyelmét felhívjuk, hogy a Görgey Artúr utcát 20.30 perctől várhatóan éjfélig mindkét irányban elzárják a forgalom elől, csupán az autóbusz forgalom megengedett.

- Bartók Plusz Operafesztivál szervezői -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában