Helyi közélet

2013.06.28. 09:02

Fegyvert rántott a pirosnál Miskolcon - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - Egy garázda sofőr fegyvert fogott egy másik autósra, és többek között gépjármű feltörő tolvajokkal szemben is eljártak a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. június 27-én. 

Miskolc - Egy garázda sofőr fegyvert fogott egy másik autósra, és többek között gépjármű feltörő tolvajokkal szemben is eljártak a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. június 27-én. 

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 32 éves L. Norberttel és a 35 éves K. Péterrel szemben. A nyomozás adatai szerint a helyi elkövetők Miskolcon, a Győri kapuban és az Andrássy úton parkoló egy-egy autót feltörtek, amelyekből értékeket loptak el. A két férfit 2013. június 27-én vette bűnügyi őrizetbe a Miskolci Rendőrkapitányság. 

A miskolci rendőrök egy helyi férfit vettek szabálysértési őrizetbe garázdaság miatt. Az elsődleges adatok szerint a 19 éves S. Bill a délutáni órákban Miskolcon a Zsolcai kapuban a közúti fényjelző piros jelzésénél a mellette várakozó autó vezetőjére fogta engedéllyel tartott gázriasztó fegyverét, amivel másokban riadalmat és megbotránkozást keltett. 

Vezetés eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt vették őrizetbe a miskolci rendőrök F. József 28 éves helyi férfit. A sofőr vezetői engedély nélkül hajtotta gépjárművét a Miskolctapolcai úton, ahol egy közúti ellenőrzésen szűrte ki a hatóság. 

Az elmúlt 24 óra közlekedési baleseteiről

Megyénk útjain az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés nem jutott a rendőrség tudomására. 

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában