Helyi közélet

2013.06.05. 14:16

Árvíz - Önkéntesek és katonák százai Győr-Moson-Sopron megyében

Győr, Miskolc - A győri rakpartot elöntötte a víz, azt teljesen lezárták - nyilatkozta az Észak-Magyarországnak a dunántúli városban élő Nagy András, aki 2011-től a Győri ETO Hockey Club egyik edzője, míg korábban - 1991 és 2011 között - a Miskolci Jegesmedvék játékosa és edzője volt.

Győr, Miskolc - A győri rakpartot elöntötte a víz, azt teljesen lezárták - nyilatkozta az Észak-Magyarországnak a dunántúli városban élő Nagy András, aki 2011-től a Győri ETO Hockey Club egyik edzője, míg korábban - 1991 és 2011 között - a Miskolci Jegesmedvék játékosa és edzője volt.- Úgy tudom, hogy a korábbiakhoz képest lezártak már három hidat is, így kerülővel lehet átmenni a város egyik végéből a másikba. Mivel a jégpálya az ETO Park mellett, ott nincs baj, hiszen méterekkel magasabban fekszik a folyótól - fogalmazott érdeklődésünkre.

A jégkorongedző hozzátette: a megye több településén ugyanakkor nagy a baj, folyamatosan zsákolni kell például Győrzámolyban, Gönyűn és Győrújfalun is.

Nagy Andrástól megtudtuk azt is, hogy az árvízi védekezés miatt szerdán az 1-es főút Győr és Gönyű közötti szakaszát teljesen lezárták, és késnek a MÁV és a GYSEV vonatai. A győri hoki edző elmondta azt is, hogy tudomása szerint több száz katona és önkéntes érkezett eddig a megyébe, hogy részt vegyenek a védekezésben, de további segítséget várnak a különböző szervezetek a megyébe.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában