Helyi közélet

2013.05.08. 10:02

Őrizetben a miskolci besurranó - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. május 7-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. május 7-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Őrizetben a miskolci besurranó

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárást a 23 éves helyi Sz. Gáborral szemben. A nyomozás adatai alapján a férfi a hajnali órákban betört egy miskolci ingatlanba, ahonnan különböző értékeket tulajdonított el. A tettest rövid idő alatt beazonosították és elfogták a rendőrök. A bűnügyi őrizetbe vett férfi még további hasonló módon elkövetett bűncselekmények elkövetésével is gyanúsítható.

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt és további négy anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A további balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!

Szabálysértési őrizetbe vételek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában lopás miatt három férfit vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást az Encsi, a Kazincbarcikai és az Ózdi Rendőrkapitányság egy-egy esetben.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában