Helyi közélet

2013.05.06. 15:51

Mennyibe kerül ez Miskolcnak?

Miskolc - A szerencsétlen sorsú MVK Zrt. életében egy újabb fejezet kezdődik - fogalmazott sajtótájékoztató keretében Tompa Sándor önkormányzati képviselő. Jelezte: Kriza Ákos polgármestersége alatt Devecz Miklós már a negyedik vezérigazgató lesz.

Miskolc - A szerencsétlen sorsú MVK Zrt. életében egy újabb fejezet kezdődik - fogalmazott sajtótájékoztató keretében Tompa Sándor önkormányzati képviselő. Jelezte: Kriza Ákos polgármestersége alatt Devecz Miklós már a negyedik vezérigazgató lesz.A szocialista képviselők szeretnék tudni, hogy az új vezérigazgató mennyibe kerül Miskolcnak, azaz mennyi lesz a topmenedzseri fizetése, és hogy mi lesz a feladata, miért kell neki lobbiznia, végig kell-e hajtania az igényvezérelt közlekedés bevezetését.

Bartha György önkormányzati képviselő hozzátette: a közlekedési vállalat nem csak azért van bajban, mert az állam elvette a 600 milliós támogatást, hanem azért is, mert a városnak sikerült olyan villamost választania, ami után áfát kell fizetni. Ezt azonban csak hitelből tudja majd megoldani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában