Helyi közélet

2013.05.02. 18:40

Már új igazgatója van a Miskolci Tankerületnek

Miskolc - Ragályiné Hajdú Zsuzsannát bízta meg egyelőre a szakminiszter a Miskolci Tankerület vezetésével, kaptuk csütörtökön a hírt a Klebelsberg Kuno Intézményfenntartó Központ sajtófőnökétől, Lövei Tündétől.

Miskolc - Ragályiné Hajdú Zsuzsannát bízta meg egyelőre a szakminiszter a Miskolci Tankerület vezetésével, kaptuk csütörtökön a hírt a Klebelsberg Kuno Intézményfenntartó Központ sajtófőnökétől, Lövei Tündétől.Ragályiné Hajdú Zsuzsanna január 1-jétől a Miskolci Tankerület munkatársa. Előtte a miskolci önkormányzat oktatási osztályának vezetője volt, még korábban pedig az Oktatási Hivatal regionális igazgatója.

Mint azt nemrég megírtuk, a Miskolci Tankerület igazgatói posztját április 30-áig Mariscsák István töltötte be. A KLIK-től kapott információ alapján azonban a központ elnöke és az igazgató közösen értékelték a próbaidő alatti feladatellátást és közösen megállapodtak abban, hogy Mariscsák István a tankerületben más munkakörben, tankerületi referensként folytatja a munkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában