Helyi közélet

2013.05.09. 16:36

Lesz igazgatója a társulatnak?

Miskolc - Lapunk, az Észak-Magyarország úgy tudja, ezúttal ketten pályáztak a Miskolci Szimfonikus Zenekar igazgatói posztjára: Vasas Xenodiké, a zenekar művészeti titkára és Horváth Ádám operaénekes, a Magyar Állami Operaház volt miniszteri biztosa.

Miskolc - Lapunk, az Észak-Magyarország úgy tudja, ezúttal ketten pályáztak a Miskolci Szimfonikus Zenekar igazgatói posztjára: Vasas Xenodiké, a zenekar művészeti titkára és Horváth Ádám operaénekes, a Magyar Állami Operaház volt miniszteri biztosa.A zenekar társulata a jövő hétre tervezi a jelöltek meghallgatását és a véleménynyilvánító szavazást. A szakmai bizottság és a miskolci önkormányzat kulturális bizottsága május 20-a után hallgatja meg a jelölteket, és javaslatot tesz a közgyűlésnek. A képviselő-testület júniusban dönt az igazgató személyéről.

Mint ismeretes, ez már a 3. igazgatói pályázat, mert az első két alkalommal a közgyűlés nem adott bizalmat egyik jelöltnek sem.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában