Helyi közélet

2013.05.13. 14:06

Küldjön hírt! - A lovak elmentek, a kátyúk maradtak az Aranyosi-völgyben

Március elején végeztek „javításokat” a 2012 szeptemberében felújított útszakaszon. Két hét után ismételten járhatatlanná vált - írja Olvasónk.

Március elején végeztek „javításokat” a 2012 szeptemberében felújított útszakaszon. Két hét után ismételten járhatatlanná vált - írja Olvasónk.Többször is megkereséssel éltünk nemcsak a helyi, de a megyei illetékes kezelők felé, ígéreteket kaptunk, viszont normális utat még mindig nem.

Gyakran látni félreállt autókat az út szélén… defekt, keréktörés, vagy éppen a mély kátyú ütöttel fel az autó alját. Segítséget viszont nehezen tudnak kérni, mivel mobilhálózat nem működik a völgyben.

Munkába menet többször is megállítottak az érintett útszakaszon, hogy a szakasz további része is ilyen járhatatlan e. Mindenki inkább a több 10 kmes kerülőt választotta, viszont mi, akiknek munkába kell járni, a gyermekeiket iskolába - óvodába kell vinni, nem tehetjük meg ezt az óriási kerülőt.

Nemcsak a kocsik, már az idegrendszerünk is kezd tönkremenni a kátyúkat kerülhetetlen útszakaszokon, amin nap mint nap járnunk kell.

- Vavrek Veronika -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában