Helyi közélet

2013.05.28. 20:01

KMB Iroda: állandó rendőri jelenlét Lyukóban

Miskolc - Kedden délután került sor a Lyukói Közösségi Házban kialakított rendőrségi Körzeti Megbízotti Iroda ünnepélyes átadására.

Miskolc - Kedden délután került sor a Lyukói Közösségi Házban kialakított rendőrségi Körzeti Megbízotti Iroda ünnepélyes átadására.- A biztonságos Miskolc megteremtésének újabb állomása ennek az irodának a megnyitása a Lyukóvölgyben - fogalmazott a ennek kapcsán a helyszínen Dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere, aki hozzátette, hogy a beruházás a Belügyminisztérium és a város együttműködése révén jött létre.

Sebestyén László országgyűlési képviselő arról beszélt, hogy 2010-ben jelezte Pintér Sándor belügyminiszternek azt, hogy a területen a bűnözés miatt 24 órás rendőri jelenlétre van szükség.

- Az iroda elrettentő lehet a bűnözői elemek számára, így javulhat a csodálatos környezetben fekvő terület közbiztonsága - mondta.

Dr. Vereckei Csaba rendőr dandártábornok, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye rendőrfőkapitánya azzal kezdte beszédét, hogy egy jogosan megfogalmazott lakossági igény került meghallgatásra és a most felállt Körzeti Megbízotti csoport kifejezetten a Lyukóvölgy biztonságért felel.

Lapunk kérdésére a megyei kapitány azt mondta, hogy négy állandóan a területen dolgozó rendőr mellett a Vasgyári Őrs, a készenlétisek, vagy éppen a Mélységi Ellenőrzők is bevethetőek, ha a helyzet úgy kívánja.

EM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában