Helyi közélet

2013.05.26. 11:55

Klublicenc - A DFC Kft. tulajdonosait kérdeztük

Miskolc - A DFC Kft. tulajdonosait is megkérdeztük licenc ügyben, elsőként a háromtagú gazdasági társaságban két üzletrészest, a Diósgyőri Sportlétesítményeket Működtető Nonprofit Kft.-t és a Miskolc Holding Zrt.-t képviselő személynél, Vécsi Györgynél próbáltunk érdeklődni, aki előbbi társaságnak az ügyvezető igazgatója, utóbbinál pedig az igazgatóság elnöki posztját tölti be.

Miskolc - A DFC Kft. tulajdonosait is megkérdeztük licenc ügyben, elsőként a háromtagú gazdasági társaságban két üzletrészest, a Diósgyőri Sportlétesítményeket Működtető Nonprofit Kft.-t és a Miskolc Holding Zrt.-t képviselő személynél, Vécsi Györgynél próbáltunk érdeklődni, aki előbbi társaságnak az ügyvezető igazgatója, utóbbinál pedig az igazgatóság elnöki posztját tölti be. A hozzá intézett kérdéseinket, amely szerint a Miskolc Holding Zrt. teljesítette-e minden olyan kötelezettségét, amelyet a licenckérelmi eljárás során tőle elvártak, illetve, hogy a Miskolc Holding Zrt., mint a miskolci önkormányzat vagyonkezelője, a miskolci polgárok érdekeit a társaságban megtestesítő képviselő, kért-e, kapott-e tájékoztatást a DFC Kft. ügyvezetője részéről arról, hogy miért nem tudott megfelelni a licenckérelmi eljárás támasztotta követelményeknek a DFC Kft., valamint, hogy a Miskolc Holding Zrt. nem tart-e attól, hogy a licenckérelmi eljárás során, esetleg másodfokon sem kapja meg a licencet a DFC Kft., a holding kommunikációs vezetője, Pásztor Imre válaszolta meg. Ő ezt közölte: „a Miskolc Holding Zrt. mindent megtett, a licenc rendben lesz”.

A DFC Kft. többségi tulajdonosának, a Borsodsport Invest Kft.-nek az ügyvezető igazgatójával, Sántha Gergellyel is sikerült ő szót váltanunk, de ő licenceljárással kapcsolatos kérdésinkre szűkszavúan csak annyit közölt az Észak-Magyarországgal, hogy a DVTK jövőre is az NB I-ben fog szerepelni.

ÉM


Kapcsolódó cikkek:

Miskolc - Az egy éve igazoltak átigazolásával kapcsolatos anyagiak miatt nem kapott licencet a DVTK?

Csak egyszer fordult elő, hogy az első fokon elutasított licenckérelmes fellebbezését elfogadták.

Mint arról korábban beszámoltunk: a DVTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság, a DFC Kft. által benyújtott licenckérelmet a Magyar Labdarúgó Szövetség Elsőfokú Licencadó Bizottsága elutasította, vagyis a klub jelenleg nem rendelkezik az 2013/14-es élvonalbeli szerepéshez szükséges egyik feltétellel.

Miskolc – A holding még az önkormányzati közgyűlés jóváhagyása előtt cselekedett licenc-ügyben.  

Miskolc – A miskolci önkormányzat csütörtöki közgyűlésén is napirendre kerül a DVTK licenc ügye.

Miskolc – A Miskolc Holding Zrt. szerepvállalásával kapcsolatos az önkormányzati közgyűlés elé kerülő DFC Kft.-s licences előterjesztés.

Miskolc – A Diósgyőr ügyvezetője, Dudás Hunor megszólalt licenc-ügyben.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Elsőfokú Licencadó Bizottsága (ELB) keddi ülésén a Mezőkövesd NB I-es, a Kazincbarcika és Putnok NB II-es licencet kapott, míg a Diósgyőri VTK a második körben sem tudta megszerezni a klublicencet.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában