Helyi közélet

2013.05.22. 15:36

Jobbik: nem, a rendőrségi beszámolóra

Miskolc - „A miskolci közgyűlés Fidesz és MSZP frakciója egyhangúlag fogadta el a miskolci rendőrkapitány éves beszámolóját. Egyedül a Jobbik tiltakozott,ez mutatja, a lakosság csak a radikálisoktól várhatja a rendteremtést Miskolcon” – mondta Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő szerdai sajtótájékoztatóján.

Miskolc - „A miskolci közgyűlés Fidesz és MSZP frakciója egyhangúlag fogadta el a miskolci rendőrkapitány éves beszámolóját. Egyedül a Jobbik tiltakozott,ez mutatja, a lakosság csak a radikálisoktól várhatja a rendteremtést Miskolcon” – mondta Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő szerdai sajtótájékoztatóján.Hozzátette: „ A miskolci rendőrkapitány beszámolójából az derült ki, hogy a város közbiztonsága talán soha nem volt még ennyire rossz, és az, hogy a kapitány szerint a közeljövőben ennél csak rosszabb várható. Erre a beszámolóra és az abban prognosztizált sötét jövőre pártoktól függetlenül valamennyi képviselőnek nemet kellett volna mondania, számon kérve a Fidesz kormányt, amiért nem biztosítja a Miskolci Rendőrkapitányság eredményes működéséhez szükséges feltételeket. Ma a borsodi megyeszékhelyen úgy tűnik, csak a miskolciak és két jobbikos képviselő gondolja úgy, hogy rossz a közbiztonság.”

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában