Helyi közélet

2013.05.23. 18:23

„Nagy a várakozás az egész családban”

Miskolc - Előfizetőink ajándéka: a Kamaraszínházba hívtuk őket az Óz, a nagyvarázslóra.

Miskolc - Előfizetőink ajándéka: a Kamaraszínházba hívtuk őket az Óz, a nagyvarázslóra.

– Örülünk a lehetőségnek – mondta lapunknak Kalotai Lászlóné, aki ma délután unokájával, a hatéves Csengével kettesben jön megnézni az Óz, a nagyvarázsló című előadást a Miskolci Nemzeti Színház Kamaraszínházába. Ezt az előadást láthatja majd a lapunk által meghívott közönség, a nézőtéren az Észak előfizetői és vendégeik fognak ülni.

– Két unokám van, de a kicsi még csak 3 éves, így bizonyára nem élvezné az előadást – magyarázza Kalotai Lászlóné. Megjegyzi, Csenge már sokat volt bábszínházban, de „igazi” színházi élménye ez lesz az első.

– Kíváncsiak vagyunk, hogy fog neki tetszeni – mondja a nagymama, s hozzáfűzi, ezért is nagy a várakozás az előadás iránt az egész családban.

Gyerekek, felnőttek

Braum Miklósné családja is készül a ma délutáni előadásra. 22 éves fiával beszéltünk tegnap, aki szintén ott lesz a szüleivel és 13 éves testvérével együtt.

– Anyukám hallott a lehetőségről, s kérdezte, van-e kedvünk menni – mondja lapunknak a fiú. Szívesen mondott igent, mert nagyon kíváncsi az előadásra.

Mikita Józsefné már elmúlt 80 éves, így nem ő, hanem sógornője unokái nézik meg az Óz, a nagyvarázslót.

– Hárman vannak, egy érettségiző, egy 16 és egy 9 éves. Szerintem hármasban mennek, a nagyok viszik a kicsit – tudjuk meg előfizetőnktől, és azt is, hogy nagyon örültek, amikor kiderült, övéik a jegyek.

Az év színésze

Liptai Dezsőné sajnos, nem tud eljönni az előadásunkra: beteg kisunokája, akit szeretett volna magával vinni, visszakerült a kórházba.

– Így oda kellett adnom a jegyeket a szomszédnak – szabadkozik. Megtudjuk viszont, jó helyre kerültek, mert ott is van gyerek, a 26 éves szomszédasszony pedig nagyon örült, el is árulta, gyerekkora óta nem volt színházban.

Az előadás előtti percekben hirdeti ki lapunk, hogy ki lesz az Észak-Magyarország által alapított elismerés, az Év színésze idei díjazottja. Az eseményről képes összeállításban számolunk be szombati lapszámunkban.

- ÉM-HM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában