Helyi közélet

2013.05.30. 10:15

Crazy FM interjú: Náksi vs Brunner

A beszélgető partner Náksi vs Brunner, vagyis a nemzetközileg is elismert StereoPalma formáció volt a Happyend mix műsorban Szabinál!

A beszélgető partner Náksi vs Brunner, vagyis a nemzetközileg is elismert StereoPalma formáció volt a Happyend mix műsorban Szabinál!Szabi: Hogyan telik eddig az évetek? Volt-e olyan fellépés amire szívesen emlékeztek vissza?

StereoPalma: Jó volt az év eddigi része itthon és külföldön is jópár klassz buliban játszottunk. Itthon a januári miskolci Egyetem nyitotta a jó bulik sorát de Mezőkövesden, Győrben, Mosonmagyaróváron, Érden vagy Budapesten a Studió falai között is dübörgő bulik voltak. Külföldön Auszrtiában, Romániaban Oroszországban és Törökországban pörgettünk eddig:)

Szabi: Mi újság a stúdiózás terén? Mikor várható friss StereoPalma megjelenés?

Stereo Palma: Már meg kellett volna jelennie de kicsit elcsúszott ez a dolog idén. remélem még nyáron megjelenik az új Stereo Palma dal...

Szabi: Jelöltek vagytok a Fonogram díjra, az év hazai elektronikus zenei produkciója kategóriában.( Stereo Palma feat. Craig David DanceMania Recording/Oxigen Music) Mit vártok a díjátadótól?

Stereo Palma: Eddig legalább 4x jelöltek minket az elmúlt években és mindíg valaki más - megérdemelten, vagy sem - vitte el a díjat... így az esélytelenek nyugalmával várjuk mi lesz...:)))))

Szabi: Hogyan fog telni az idei nyár?

Stereo Palma: Sok sok buli kevés pihenés... de ez mindíg így van... Jó pár fesztivál (Vekeri Tó, Mezőtúr, Kazincbarcika, Gergelyiugornya valamint a nagyok a Balaton Sound, a Sziget és az EFOT mellett sok külföldi buli vár ránk. reméljük mindenhol brutálisan jó bulik lesznek:)

Szabi: Köszönöm az interjút!

Stereo Palma: Mi köszönjük Szabi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában