Helyi közélet

2013.05.15. 08:55

Az év színésze szavazás - Nagy rácsodálkozás és egyfajta jutalomjáték

Miskolc - Ullmann Mónika sem unatkozhatott első miskolci évadjában.

Miskolc - Ullmann Mónika sem unatkozhatott első miskolci évadjában.– Nagyon sűrű volt számomra ez az esztendő, ráadásul ilyen karakterű színházban, ahol ennyiféle és méretű játszóhely van, még nem dolgoztam – árulta el az Észak-Magyarországnak a művésznő. – Egyetlen nagy rácsodálkozás volt ez az évad, amelyben nagyon jól éreztem magam.

Szerencsésnek tartja magát, hogy az Én és a kisöcsémben egy szerethető ámde szélsőséges karaktert formálhatott meg, amely nem mellékesen rendkívüli energiákat igényelt a színpadon. Aztán „jött” a Chicago, amely teljesen más jellegű munkát követelt meg: „Imádtam!” – jelentette ki a musical kapcsán. A márciusban bemutatott A kopasz énekesnőt ugyanakkor egyfajta jutalomjátékként élte meg a színművész, aki fontosnak tartotta megjegyezni, fantasztikus kollégákkal játszhatott együtt az Ionesco-drámában. Végül mindenképpen jó hír az Ullmann Mónikára szavazóknak, hogy a következő évadban is a miskolci teátrum tagja lesz a színésznő.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában